THINK ABOUT IT

Præsenterer en helt ny workshop baseret på Flemming Christensens nye bog "Enneagrammet og typernes indbyrdes relationer"

Nyt niveau af viden

Tag din viden om Enneagrammet til det næste niveau med NYT materiale baseret på den Skandinaviske læringsmodel

Udforsk den dybere dynamik i relationer, livsenergier og drivere samt de emotionelle og rationelle forhindringer for personlig udvikling.

✔ 45 forskellige "typepar" med kraftfuld viden om objektrelationerne

✔ Dynamisk forholdsprofil til det indre arbejde

✔ Undersøg hvad der driver dig, ved at kombinere instinkter og objektrelationer

✔ Forstå din modstand mod forandring

✔ Bliv mere skarp i dit arbejde med typerne, som underviser og som coach!

Ønsker du at forstå dynamikken mellem de forskellige typer i Enneagrammet, få en dybere forståelse af dine grundantagelser og grundværdier og vil du lære mere om hvad der driver og motiverer de forskellige typer i Enneagrammet? Så er denne workshop med stor sandsynlighed en god investering for dig og dine nære relationer i livet både privat og professionelt.

Objektrelationerne er veldokumenterede psykologiske dynamikker i vores personlighed, og de danner grundlag for vores drivere og motiver i de nære relationer- I workshoppen vil vi arbejde med teorien bag objektrelationerne, de 45 unikke kombinationer af typer i Enneagrammet og hvordan vi kan designe en personlig plan. Du kan benytte denne del af psykologien til bedre at finde din egen type samt hjælpe andre til at finde deres type.

 

Flemming Christensen er en af de mest innovative Enneagramundervisere

Siden 1996 har Flemming Christensen undervist mere end 50.000 mennesker i Enneagrammet. Han har skrevet 15 bøger og har præsenteret sit innovative materiale på både danske og internationale konferencer over hele verden. Hans nye bog om objektrelationer og instinkter indenfor Enneagrammet er sidste nye opdagelse indenfor Enneagrammet.

En NY to dages workshop som både går i dybden med emnerne og er praktisk

Denne to dages workshop vil give dig et helt NYT perspektiv på hvordan Basic Fear og Basic Desire hænger sammen med Basic Assumptions og Basic Values. Forstå hvordan de dybere mønstre i Enneagramtyperne vil give dig en mere dybdegående oplevelse samt længerevarende resultat med din personlige udvikling.

Også for undervisere og coaches indenfor Enneagrammet

Hvis du anvender Enneagrammet som underviser eller coach, vil denne workshop give dig nye ideer til at undervise disse helt fundamentale, psykologiske mønstre samt hvordan du udarbejder en personlig udviklingsplan for dine klienter ved at anvende objektrelationer og instinkter.

Udbytte og hvad kan du forvente?

Du kan forvente at modtage den nyeste undervisning fra Flemming Christensen, og denne workshop vil berøre følgende emner...

 • Motivationsfaktorer og drivers. Du vil få en dybere forståelse af drivere og motivationsfaktorer for hver type i Enneagrammet, inklusive en introduktion til Basic Assumptions og Basic Values for hver type i kombination med Objektrelationerne.
 • Styrket kommunikation. Du vil øve nye måder at kommunikere på, gøre det nemmere at modtage feedback, opnå resultater og bygge tillid for både enkeltpersoner og teams.
 • Indre dynamic hos typepar. Du vil opdage en mere præcis forståelse for den indre dynamic mellem de 45 unikke kombinationer af typerne I Enneagrammet, inclusive hvordan hvert typepar kan udvikle hinandens menneskelige potentialer når de er balancerede eller hvordan de kan kritisere og bebrejde hinanden når de er ude af balance.
 • Enneagram Instinkter og objektrelationer. Du vil opnå forståelse for hvordan instinkterne kombineret med objektrelationer styrer dynamikken i forhold og andre relationer, inclusive hvordan instinkterne kan anvendes som trigger til at få os tilbage i balance.
 • Reducere konflikter. Du vil lære mere om hvordan læren om objektrelationerne kan reducere konflikter og misforståelser ved at forstå hvad vi beder andre om at ændre for at vi kan være mere komfortable og føle mindre pres. Du får en dybere forståelse for, at de ting vi ofte bebrejder og kritiserer andre for, ofte er de ting vi vil have gavn af selv at arbejde med.
 • Designe en personlig udviklingsplan. Læren om de dybere strukturer af typerne, vil hjælpe dig med at designee n personlig udviklingsplan for dig selv og andre
 • Finde din type mere præcist. Du vil få en indsigt I typerne, som kan hjælpe dig til mere præcist at finde din egen type, eller hjælpe andre med at finde deres type.

Workshop program

Dag 1

 • Introduktion og overblik over dagene
 • Motivationsfaktorer og drivers inklusiv en introduktion til Basic Assumptions og Basic Values for hver type.
 • Objektrelationer inklusiv en introduktion til  til kvaliteterne af de to objekter, "den nærende" og "den retningsgivende" rolle. Du vil også lære om de tre forskellige måder vi kan relatere til disse roller
 • Den indre dynamik hos type-parene inklusiv at bruge adskillige af de 45 type-par som eksempler og forståelse af dynamikkerne når type-parene er balncerede og ude af balance og anbefalinger til at genskabe balance.
 • Fine din type inklusiv hvordan Basic Assumptions, Basic Values, Objektrelationer og Instinkter kan bruges til at finde din egen type hurtigere og hjælpe andre til at finde deres type.

Dag 2

 • Instinkter og objektrelationer inklusiv hvordan instinkterne kan bruges som trigger til at genskabe balance og hvordan energien i instinkterne har inflydelse på typerne i Enneagrammet.
 • Kommunikation og undgår konlikter inklusiv en introduktion til hvordan du finder andre måder at kommunikere på og hvordan du kan kommunikere bedre.
 • Personlige udviklingsplan inklusiv en introduktion til de fire faser: Indsigt, Accept, Træning og  Integration.
 • Indsigter for undervisere og coaches, inklusiv en lille håndfuld do's and don'ts for undervisere og coaches når de anvender dette materiale.

Målet med workshoppen

Målet med workshoppen er at introducere nogle af de mest essentielle elementer I vores personlighed. Du vil lære mere om de energier der ligger bag hver type i Enneagrammet. Du vil lære mere om de indre og ydre dynamikker i vores personlighed, som bliver trigget når vi er i nær relation med andre, og du vil være mere om de fundamentale emotionelle og kognitive strukturer i typerne.

Vi vil undersøge instinkterne, objektrelationerne, Basic Assumptions and Basic Values og du vil kunne kortlægge dem indenfor de fire faser (Indsigt, Accept, Træning og Integration)i din personlige udviklingsplan. Efter workshoppen vil du være blevet introduceret til kraftfulde indsigter (og sikkert også nye måder at se typerne i Enneagrammet), en personlig udviklingsplan og vil have nyt grundlag for at skabe nye praksisser for dig selv og dine klienter.

Hvem skal deltage?

Du skal deltage på denne workshop hvis:

 • Du er Enneagram enthusiast og arbejder med din egen personlige udvikling.
 • Du vil vide mere om de dybere strukturer i de 9 typer, hvordan typerne er skabt gennem de unge år og hvordan de psykologiske mønstre kommer til udtryk I typerne.
 • Du vil vide hvordan instinkterne og objektrelationerne skaber essentielle motivationsstrukturer i typerne.
 • DU vil lære mere om kommunikationsmønstre og hvordan du forbedrer kommunikationen med de forskellige Enneagramtyper
 • Du anvender Enneagrammet i din undervisning eller som coach.

Forudsætninger

Det er forventet at du har kendskab til Enneagrammet, svarende til mindst 3 timers workshop om det grundlæggende i Enneagrammet.

Praktiske detaljer

Workhoppen er en 2 dages workshop med 2-4 timers forberedelse inden dagene. Efter workshoppen vil du modtage yderligere materiale til at støtte din videre læring. Hver dag kører fra kl. 9.30 til 18.00 med 1 times frokostpause. Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Price

Prisen varierer afhængigt af landet

Forberedelse

Du skal læse bogen "Enneagrammet og typernes indbyrdes relationer" af Flemming Christensen. Bogen kan købes på Amazon og Saxo.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.